Dåligt informerat av Svensk media

WTF! Inte konstigt att Anonym postar sina långa uppmaningar till Svensk media att skärpa sig i mina kommentarer när det gäller rapporteringen om Bush-gängets skumraskaffärer. Klickade precis in på en sökning via min tracker och upptäcker att Mr Browns är den enda googleindexerade sidan på svenska som nämnt Brewster, Jennings and Associates. Det verkar som inte ens DN, SvD eller vänsterpressen har lyckats få ut namnet i sina onlineeditioner. Anmärkningsvärt.

Fråga: Vad är Brewster, Jennnings and Associates? Svar: det är den fejk-firma som CIA-agenten Valery Plame jobbade för när hon outades av NY Times. Företaget är en fasad skapad av CIA för att få tag på underrättelser om massförstörelsevapen m.m. Företaget har haft hundratals agenter anställda som verkat över hela världen. Officiellt har dessa agenter varit konsulter inom energisektorn vilket inneburit att de kunnat få tillgång till uppgifter om allt från oljeresurser till transaktioner med nukleärt material.

---

PS. När det gäller Anonyms anonyma postningar så kommer jag att ta bort dom framöver om de inte innehåller åtminstone ett nickname. DS.

Etiketter: